Curaçao

Creëer meer awareness voor reizen naar Curaçao door kwalitatieve en kwantitatieve leads naar de website te sturen.

Onze oplossing voor

Curaçao

Onze opdracht? Meer awareness in Duitsland creëren voor het reizen naar Curaçao. Om dat te bereiken moeten we ervoor zorgen dat er kwalitatieve en kwantitatieve leads naar de website worden gestuurd. Dat doen we als volgt.

Digital Brixx beschikt over specialisten op alle denkbare vlakken van de digitale wereld. Na een uitgebreide omschrijving van de doelgroep bepalen we samen welke middelen we daarvoor in gaan zetten. Dat is een aardige waslijst geworden.

Denk hierbij aan digital Out-of-home, zoals prachtige Megalights en digitale Citylight posters in Düsseldorf en Hamburg. Retargeting, om de aandacht vast te blijven houden na een bezoekje aan de site. Native advertising passend in de content van de websites. SEA, drie maanden lang. Homepage takeovers op twee belangrijke Duitse toeristische sites, 6 seconden pre-roll op YouTube. En Social natuurlijk, met carrousel-ads en een pakkende video om het juiste gevoel te pakken te krijgen.

Resultaten

De campagne is nog actief, maar de inzet heeft tot dusver prima resultaten opgeleverd. De cijfers van onder meer de doorklikratio op de advertenties en de gespendeerde tijd op de site liggen stuk voor stuk ver boven verwachting.