Koopjedeal

Verbreed de doelgroep van Koopjedeal en zorg in de nieuwe doelgroep voor meer nieuwsbriefinschrijvingen en sales.

Onze oplossing voor

Koopjedeal

Verbreed de doelgroep van Koopjedeal en zorg in de nieuwe doelgroep voor meer nieuwsbriefinschrijvingen en sales. Een analyse via Audience Insights geeft ons meer inzicht in welke nieuwe doelgroep we kunnen benaderen en welke bestaande doelgroep we kunnen uitbouwen.

Met een landingspagina en een incentive die past bij de nieuwe doelgroep zijn we advertenties gaan maken. De designs komen uit de studio en de landingspagina wordt geoptimaliseerd door CRO specialisten om een zo hoog mogelijke conversie te realiseren. Via A/B testen vinden we de ultieme mix die aansluit bij de juiste doelgroep. Om te zorgen dat de kwaliteit van de inschrijvingen hoog blijft, houden we dagelijks in de gaten wat de omzet is uit de gegenereerde leads. Daarbij is het van belang om te kijken welke advertenties hiervoor verantwoordelijk zijn en waar nodig bij te sturen.

Resultaten

De inzet van verschillende targeting mogelijkheden binnen Facebook en het optimaal benutten van onze in-house kennis zorgt ervoor dat we maandelijks 25.000 nieuwe inschrijvingen realiseren waaruit direct omzet voortvloeit.