SEA

Oké, je weet al het nodige van zoekmachines. Dan kunnen we met jou het diepe in. Want met SEA kun je nog veel meer slimme zaken doen. Welke? Lees even verder.

Wie zoekt, vindt jou

Adverteren via zoekmachines en vergelijkingssites. Dat is SEA. Een beproefd recept: adverteren op zoekwoorden, om zo de klant naar jouw dienst of product te loodsen. Handig en nog voordelig ook, want SEA werkt via ‘pay per click’. Je betaalt dus alleen als er op jouw advertentie wordt geklikt. Wie en hoe vaak er op jouw site wordt geklikt, kun je zien en sturen via je Google AdWords-account.

Kind kan de was doen

Alleen: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Hoe vind je de bomen tussen het bos? Laat dat maar aan ons over. Wij kennen alle trucjes uit het boek om het maximale uit je SEA-inspanningen te halen. Zeker als je er nog een winkelmogelijkheid (bijvoorbeeld Google Shopping) aan toe wil voegen.

Specialisten in e-commerce

In de breedste zin. Dankzij onze prima samenwerking met bijvoorbeeld Google en Bing bieden wij optimale ondersteuning en spelen wij snel in op de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijf je de concurrentie voor. Feedmanagement, DoubleClick, DatafeedWatch, wij hebben het in de vingers. Wij gaan ver in SEA. Zelfs tot over de grenzen. Maar het echte verhaal begint bij jou. Bij jouw wensen. Wij leggen je graag uit hoe wij van jouw plannen een succes kunnen maken. Op een manier die jij snapt.

Wil je écht scoren met SEA? Maak een afspraak. Je hebt ons nu toch al gevonden.