Search Engine Optimization

Je kunt online adverteren tot je een ons weegt. Maar je kunt aardig wat geld besparen door eerst je website optimaal in te richten.

Hoe sterk is jouw site

Goed, je wilt jezelf of je product kenbaar maken via een website. Slim. Dan wil je wel zo goed mogelijk gevonden worden. Maar er zijn al zoveel websites. Hoe zorg je ervoor dat de jouwe perfect is ingericht om te presteren tussen alle andere websites? Dat is het geheim van Search Engine Optimization (SEO). Bij SEO staat alles in het teken van het optimaal gevonden worden. Dat draait om drie dingen: techniek, inhoud (content) en autoriteit. Dus op basis van uitstraling, inrichting en zoektermen ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten.

Eerst het hoofd, dan de handjes

Hoe je dat doet? Ja, dat is een dingetje. Gelukkig weten wij, met pakweg zo’n honderd geoptimaliseerde websites per jaar, er wel het nodige van. Of het nu om je huidige site gaat of een compleet nieuwe, wij beginnen nooit met de techniek. Eerst het hoofd, dan de handjes. Wat verkoop je? Aan wie? Wat zoekt je doelgroep? Hoe ziet de markt eruit? Dat soort vragen gaan we stellen. En meer. Uit die analyse rolt de strategie. Dat is geen nattevingerwerk, maar het resultaat van harde data. Er zijn namelijk heel wat handige tools om jouw website te optimaliseren. Quickscans, zoekwoordenanalyse,  Google Analytics, de hele rambam. We kunnen er een lang verhaal van maken, maar ons aanbod is kort: wil jij een website die gevonden wordt? Wij hebben de middelen.