Social

Adverteren via social media, altijd een goed idee. Een accountje is zo gemaakt. Maar wat zet je erop? En wanneer? En dan? Enzovoorts. Wij hebben de kennis in huis.

De beste maatjes met social media

Een facebookpagina naast je website. Vrijwel iedereen doet dat. Gewoon, omdat het kan. Maar hoe bouw je eigenlijk een ‘community’ op? ‘Like us’ en dan? Daar heb je wat meer kennis voor nodig.  Immers, het uiteindelijke doel is het behalen van leads, de clicks, de downloads en de sales. Bovendien, er is meer dan Facebook: Pinterest, Snapchat, Musical.ly, Linkedin, Instagram. En meer. Allemaal plekken om het beste uit je budget te halen. Dat zijn er best veel. Maar het is goed te doen, als je ons inschakelt voor je campagne. Gewoon op basis van resultaat. No cure, no pay. Tenzij je kiest voor de andere weg; op basis van een budget het maximale bereik van je doelgroep behalen. Kunnen we ook.

Zullen we vriendjes worden?

Wat je ook kiest, wij hebben de kennis. Wij helpen met de strategie, wij zorgen voor tekst en ontwerp, wij testen, analyseren en houden de resultaten bij. Eigenlijk doen we gewoon alles wat jij nodig hebt om te slagen. Om nieuwe vrienden te vinden via sociale media. De eerste vrienden heb je al. Dat zijn wij.

Vraag het ook eens aan een ander

Namen en rugnummers

Mogen wij ook eens wat laten zien? Eindelijk! Want het gekke aan ons werk is dat ’t je niet zo snel opvalt. Maar het werkt wel! En niet zo’n beetje ook. Sla deze cases er maar eens op na.

Bekijk alle cases