Wij zijn DigitalSearchProgrammaticSocial Brixx

 Onderdeel van Abovo

Hier komen wij vandaan

Digital Brixx is een initiatief van Abovo Media. Zoals wel vaker heeft Abovo er een handje van om het de klant een stuk makkelijker te maken. MediaBookers was daar al een voorbeeld van. En nu dus Digital Brixx. Een plek om digitaal te presteren. Een bureau met de ambitie om uit te groeien tot dé specialist in online advertising. Onder de vleugels van Abovo, maar ook als zelfstandig fenomeen. Altijd in beweging.

En hier gaan wij naartoe

Digital Brixx gaat online advertising opnieuw uitrollen. Dat klinkt een tikje arrogant, maar we menen het wel. Hoezo? Simpel. Digital advertising is nogal veranderd, de afgelopen jaren. Er is steeds meer bijgekomen, voor en achter de schermen. Allerlei disciplines gingen naast elkaar bestaan. Terwijl ze elkaar juist moeten versterken. Voilà! Dat is exact wat wij gaan doen met Digital Brixx. Eén bureau om al jouw digitale wensen en diensten naadloos op elkaar af te stemmen.

Deze knappe koppen zijn het met ons eens

Referenties om u tegen te zeggen!

Alles wat wij doen is gebouwd op kennis en ervaring. Veel van die kennis doen wij op in samenwerking met een stel betrouwbare en vooral uiterst deskundige partners. Zodat wij weten dat wij goed zitten.